Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Boka Dubbeltrubbel Party duon från Göteborg hos Eventkraft

Dubbel Trubbel

En skojfrisk dynamisk duo från Sveriges framsida. Två gitarrer, två röster. Namnet till trots kan vi lova att Dubbeltrubbel levererar ”problemfri underhållning” 

Denna duo underhåller ofta på pubar, restauranger, festivaler och events. Vill ni ha en lyckad fest, såsom bröllopet, födelsedagen eller kräftskivan så är ni i trygga händer. 

DubbelTrubbel använder sig oftast av inspelade bakgrunder för att få känslan av det ”stora bandet” i det lilla formatet, men gör även jobb där det endast krävs akustiska gitarrer och sång. 

När Dubbel Trubbel tar paus bistår de med pausmusik inspelat av professionella discjockeys, så festen fortsätter kvällen lång om man så önskar. 

  • Categories: CoverbandJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.