Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Boka partybandet Dr Müllerz

Här finns ett videoklipp från ett av många företagsevent med bandet:

 

Partybandet Dr. Müllerz

Dr. Müllerz Partyband från Göteborg har funnits sedan år 2006 och har genom idogt spelande utvecklats till en underhållningsmaskin utan dess like. De fem musikerna är högt utbildade och har genom många års spelande tillsammans utvecklat ett ”bandsound”som känns igen och sprider en smittsam lust till dans, sång och interaktion. Bandet har gjort allt från Afterski, krogshow, stadsfester och företagsevent med olika teman.

Dr. Müllerz partyband spelar musik från alla musikgenres men sätter självklart ihop det musikaliska receptet utefter eventets tema. Dom erbjuder allt från soft jazz i mingelatmosfär till fullt ställ på dansgolvet. Bandets repertoar är bred och dom håller sig alltid uppdaterade med de senaste ”hitsen” samt spelar självklart även de odödliga klassikerna. Ett vanligt koncept är bandet sätter ihop en paketlösning för just ert event beroende på vad ni vill ska ingå.

Så, behöver Du ett proffsigt och flexibelt band med en fräsch framtoning?
– Då är Dr Müllerz bandet för Dig!

 

 

 

  • Categories: Coverband / ShowJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.Event som Dr Müllerz Partyband har medverkat vid: