Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Boka Coverland Jönköping från Eventkraft

Här kan Du se ett showklipp med Coverland och LaGaylia Frasier

 

Coverland

Detta 10-manna-band från Jönköping består förutom den traditionella instrumentsättning också av full blåssektion och körtjejer, vilket i sig imponerar duktigt. Men vänta bara – det blir ännu bättre i verkligheten. Musikerna är nämligen mycket skickliga och de behärskar ett synnerligen brett fält av musik. 

Coverland uppträder i oklanderlig smoking respektive aftonklänning. I upplägget kan det ordnas mingelmusik till fördrink, show under maten och dansmusik efter desserten. De gör även mindre akustiska set med blåssektionen vilket är både annorlunda och kul att lyssna på. 

Vi rekomenderar Coverland speciellt varmt vid högtidiliga tillställningar och galamiddagar. Varför inte till invigningen eller jubileumskvällen. Önskas ett kännt ansikte på scenen så har dessa musiker kompat många sverigekända artister under åren. Vad sägs om Annelie Rydé, Nanne Grönvall, Kayo, Pernilla Wahlgren m.fl. 

Bandets kapellmästare har även en del roliga musiktävlings-koncept i bagaget som kan vara av intresse. Bl.a. en schlagertävling med publiken som aktiv deltagare 

  • Categories: CoverbandJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.