Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Boka Trubadur Calle hos Eventkraft

Calle

Calle Rydberg är en erfaren trubadur med bas i södra Sverige och är även verksam som barpianist, i band, krogshow, musikaler och andra projekt. Calle hanterar flera olika instrument, stilar och har en bred repertoar – allt för att möta kundens behov. 

Calle uppträder på allt från företagsevents, afterski/-beach, middagar, after work, restauranger till dop, bröllop och begravningar. Fokus fästs vid underhållning, stor musikalitet och samspel med publik och kund. 

Repertoaren är mkt varierad och kan anpassas efter kundens önskemål. Pop, rock, jazz, soul, schlager…inget är främmande för Calle. Hoppas Ni skall få en trevlig kväll!

  • Categories: TrubadurerJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.