Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Fotograf: Emma Svensson

Andreas Weise

Andreas Weise är en modern artist med rötterna i den traditionella swing- och soulmusiken. Många menar att han är Sveriges svar på Michael Bublé, vilket faktiskt beskriver honom på ett bra sätt. Här kombineras stor musikalitet och röst med en avväpnande och härlig humor som älskas av ung som gammal.

Han gjorde sig känd genom Idol 2010 där han blev uppmärksammad för sina underhållande uppträdanden. Därefter har man sett Andreas Weise lite här och var, han har deltagit i Let’s Dance, Så ska det låta och varit programledare för Idol Extra. Han har uppträtt på Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg, varit körledare i Körslaget, deltagit i Melodifestivalen – listan kan göras lång.

Andreas är idag verksam inom genrer som swing, soul, jazz och pop. Du kan boka honom med pianist eller med sitt band, vars storlek anpassas efter behov. Andreas gör även en hel del konferencier-uppdrag.

  • Categories: Kända Svenska Artister / KonferencierJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.