Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Boka trubadur Aleena Gibson hos Eventkraft

Aleena Gibson

Aleena Gibson jobbar tillsammans med Mimmi Siegel i trubadurduon ”Good girl bad girl” men tar även uppdrag själv som ensam trubadur.

Trubaduren Aleena Gibson har medverkat 2 gånger som artist i melodifestivalen, och har bl.a turnerat med Stefan Andersson i ”Andersson & Gibson”. Hon spelar allt från modern pop med ”Lady Gaga”, ”Katy Perry”, ”Nickelback” eller ”Train” till klassiker som ”The Beatles”, ”Carol King”, ”Dixi Chicks”, ”Sheryl Crow” osv. Aleena Gibson skrev ”Empty room” tillsammans med Bobby Ljunggren och har dessutom skrivit en rad hits till artister som ”Carola”, ”Jill Johnson”, ”Brolle Jr” samt en rad utländska artister.

En mycket speciell kväll utlovas vid bokning av Aleena Gibson.
Hon kan även komplettera sin trubadur-akt med ett DJ-paket för en mindre extra kostnad, så kan festen pågå hela kvällen.

  • Categories: TrubadurerJag vill veta mer

Fields marked with a * are required

Jag vill veta mer om

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.