The Compleatles - The Compleatles är ett Beatles-tributeband som tar dig tillbaka till popmusikens rötter. Under en show får du följa med på hela The Beatles musikaliska resa – från ”Please Please Me” till ”The End”.
The Compleatles - The Compleatles är ett Beatles-tributeband som tar dig tillbaka till popmusikens rötter. Under en show får du följa med på hela The Beatles musikaliska resa – från ”Please Please Me” till ”The End”.

The Compleatles – en Beatles Tribute med Karl Martindahl

Coverband, Show

The Compleatles är ett Beatles-tributeband som tar dig tillbaka till popmusikens rötter. Under en show får du följa med på hela The Beatles musikaliska resa – från ”Please Please Me” till ”The End”.

60-talet har aldrig låtit bättre!

The Compleatles är Sveriges i särklass bästa Beatles-tributeband. De bjuder dig på en resa genom The Beatles hela karriär – från första till sista skivan. Det som gör The Compleatles unika är att de istället för att (som många andra Beatles-tributeband) försöka efterlikna originalmedlemmarna och spela deras roller har bandet gått in för att försöka återskapa känslan av The Beatles och komma åt essensen av musiken. De spelar på samma instrument som The Beatles använde för att det ska låta autentiskt och de har omsorgsfullt studerat arrangemang och stämmor för att få det att låta så troget originalet som möjligt. En stor del av världens befolkning har fått The Beatles med bröstmjölken och därför sitter nästan varenda ton i ryggmärgen hos folk. Man ger sig därför inte på utmaningen att tolka musiken ostraffat, varför mycket tid och kärlek har lagts ner på arbetet för att ge publiken en så naturtrogen upplevelse som det bara är möjligt. Bandet framför låtarna med en ungdomlig energi som saknas hos andra Beatles-tolkare och får materialet att låta fräscht på nytt. De vill hylla popens gudfäder, samtidigt som de vill föra musiken vidare in i 2010-talet och väcka intresset hos nya generationer. Wille Crafoord är en av The Compleatles påhejare och hävdar att ”såhär hade The Beatles låtit om de hade slagit igenom i vår tid!”

Sedan 2007 har bandet turnerat land och rike runt och spridit Beatles-glädje. En konsert består av det bästa från det mesta mellan ”Please, Please Me” och ”Abbey Road”.

Jag vill veta mer om The Compleatles

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.