Selina Sevil magdansos - Magdans är ett trevligt och visuellt dansinslag för t.ex. orientaliska högtidsdagar, bröllop, temafester eller som showinslag till större event och arrangemang.
Selina Sevil magdansos - Magdans är ett trevligt och visuellt dansinslag för t.ex. orientaliska högtidsdagar, bröllop, temafester eller som showinslag till större event och arrangemang.

Magdans – för event & företag

Show

Magdans är ett trevligt och visuellt dansinslag för t.ex. orientaliska högtidsdagar, bröllop, temafester eller som showinslag till större event och arrangemang.

Våra magdansöser jobbar regelbundet och professionellt på orientaliska restauranger, bröllop m.m. De är skickliga dansöser med stark utstrålning och kan konsten att charmera publiken.

Boka klassisk magdans med traditionell musik och klädsel eller satsa på den mer moderna med discorytmer. Priset beroende på antalet dansöser och danser, men man kan räkna med ca 5000kr per dansös + ev. resekostnad.

Selina
Om ni letar efter en professionell magdansös som ska uppträda på ert event eller en kunnig instruktör inom orientalisk dans så är Selina (på bilden) ett utmärkt val. Selinas dansutbildning, enastående meriter, höga teknik och trollbindande charm är en oslagbar kombination! Hon är sedan 10 år tillbaka den mest bokade magdansösen i södra Sverige. Selina har uppträtt på konserter med arabiska världsstjärnor och hon uppträder dagligen på 5-stjärniga event när hon är på turné i länder som Tunisien, Förenade Arabemiraterna, Libanon, Jordanien och Irak.
Med kurvorna på de rätta ställena, en djup kunskap inom orientalisk dans och en imponerande meritlista med undervisande och uppträdande runt om i världen, förbereder sig svenskfödda Selina Sevil för att erövra den orientaliska dansvärlden. Med sin exceptionella talang och genuina passion för sin konstform samt en lång lista med framträdande för kungligheter, framstående politiker och kändisar har Selina Sevil har blivit en av de mest erkända och eftertraktade magdansöserna i Skandinavien.

Lotten
Lotten Lundgren är en professionella magdansös som erbjuder förstklassig orientalisk dans. Uppträdandet är efter kundens önskemål – ett eller ett par dansnummer eller ett längre program. Hon har studerat orientalisk dans i många år och dansat på olika restauranger, fester och evengemang. Hon har även deltagit i orientaliska och persiska festivaler runt om i Stockholmsområdet och tävlat internationellt i Egypten, Turkiet och Tyskland. På senare år har Lotten även studerat och uppträtt med persisk dans – fylld av känslor – både glädje och sorg – och därför ett utmärkt instrument att uttrycka sig genom. Med sina uppträdanden vill hon förmedla den glädje som dansen skänker.
Några referenser: Re:Orient, Södra Teatern, Multikulti, Marockanska trubaduren Kalousch, Stockholms Kulturförvaltning, Ung 08, Antawara-festivalen, Stockholms främsta orientaliska restauranger – till exempel: Sahara, Lilla Persien, Prince Palace samt Café Cornishe

 

Jag vill veta mer

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.