Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Arrangera julbordet i era egna lokaler i år – minimera riskerna med Covid19

Covid 19-pandemin innebär en hel del risker vid traditionella julbord i restaurang- miljö. Vem som helst kan i princip boka julbord på en restaurang. Som företag har man ingen koll på vilka som kommer utöver den egna personalen. Det är också svårt att i förväg kontrollera hur restaurangerna rent praktiskt efterlever regler om avstånd, hygien, kö vid bufféer o.s.v. I princip avgörs allt sådant av den enskilda restaurangens ambitionsnivåer. Noggrannheten kan variera kraftigt i dessa sammanhang.

Men lyckligtvis behöver man inte välja bort en av årets trevligaste personalaktiviteter av den anledningen. Det finns smarta lösningar som minimerar risken för smittspridning och som samtidigt tillgodoser bra koll på detaljer:

Man kan ordna sitt eget julbord på företaget!

Skicka inbjudningar med tydligt krav på att personalen ska vara fullt frisk för att få delta. Använd era mest rymliga lokaler och vid behov begränsa antalet platser eller dela upp er i flera sittningar. Skippa plocket vid buffén till förmån för en individuell/personlig jultallrik och lägg lite extra krut på en trevlig inramning med dekor, underhållning och mysig belysning. Eventkraft kan hjälpa er med allt ni behöver för ett lyckat och säkert julbord på firman!

Hos oss kan ni hyra t.ex. möbler, dekor, ljud, ljus och annat som ramar in miljön. Vi löser mat & dryck från proffsig catering-service och vi hjälper er att boka artister och underhållning.

 

Tänk på säkerheten!

På Eventkraft hittar du smarta hyresprodukter som till en låg kostnad underlättar hygien & säkerhet vid arrangemang – t.ex. hjälpmedel som påminner om att hålla avstånd, vårda handhygienen, undvika trängsel o.s.v.  Vi har t.ex. avspärrningar av olika slag, handsprits-automater, informationsskyltar/displayer och talande ljudsystem. Om du är osäker på vad som krävs, så kan vi ta fram förslag på  åtgärder som minskar risken för närkontakt/smittspridning inom ramen för rådande lagstiftning och myndigheters rekommendationer.Läs mer om våra möbler:

Läs mer om vår mat & dryck: