Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


INFORMATION

Antal deltagare: minst 6 pers.

Tidsåtgång: 1-3 tim beroende på antal deltagare.

Var: Jönköping. För andra delar av landet, vänligen maila oss en förfrågan.

 

PRISER

1 båt (6-10 pers) 5500kr

2 båtar (12-20 pers) 8800kr

För fler deltagare, vänligen maila oss en förfrågan.

Moms tillkommer.

SPEEDCATS

SPEEDCATS var från början tänkta att användas som livräddningsbåtar i Sydafrikas ibland enorma vågor. Båttypen vi använder kallas internationellt för Thundercats. Med tanke på dess katamarankonstruktion är den otroligt stabil och kan i princip hantera alla förhållanden på sjön.

Thundercat-racing har snabbt blivit världens största motorbåtssport med tävlingsserier i bland annat Sydafrika, Australien, Nya Zeeland, England och sedan några år tillbaka även här i Sverige.

Körstilen påminner om en blandning av Gokart och Sidvagnscross då man är två stycken i båten där “passageraren” får agera burkslav för att uppnå maximal prestation.

Teknisk specifikation: Med sin uppblåsbara katamarandesign väger en Thundercat / Speedcat (utan motor) endast 78 kg. Den är ca. 4 meter lång och ca. 1,5 meter bred. Båten är bestyckad med en 50 hk 2-takts motor med rorkult och kan göra 0 till 45 knop på under 3 sekunder. Vid rätt körstil kan båten genererar upp till 3 G i svängarna. Man kör runt uppblåsbara bojar i heat om 3 varv och tävlar om bästa varvtid och bästa totaltid.

Hos oss kommer du få en kick som du sent kommer att glömma. Speedcats är just nu den snabbast växande motorbåtsporten i världen.

Vi kör miljövänligt! Vi använder Aspen alkylatbensin som är ett extra rent motorbränsle som i stort sett inte innehåller någon av ämnena svavel, bensen, aromater, polyaromater eller olefiner som är skadliga för fisklivet.

 
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.