Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Quiz på distans med Bataljonen

Quiz på distans är en utmärkt lösning om man vill ha ett event för personalen utan att behöva träffa varandra fysiskt.

Show- & teatergruppen Bataljonen håller i det här upplägget och dom brukar kalla sitt koncept för distans-Quiz eller karantän-Quiz. Bataljonen skräddarsyr quizets innehåll utifrån ett önskat tema eller en särskild profil. Det kan t.ex. vara ett sport-quiz, ett mello-quiz, ett quiz med detaljer från ert eget företag/organisation eller bara ett vanligt allmänt kunskaps-quiz med blandade frågor. Tävla individuellt eller slå era kloka huvuden ihop i grupper.

Oavsett tema kommer Bataljonen att använda sång, show, sketcher m.m. i samband med sändningen för att skapa en intressant, rolig och framförallt underhållande upplevelse för alla deltagare.
Ofta väver dom även in interaktiva delar, t.ex. att deltagarna får sms:a in svar på några frågor och sedan bli uppringda under sändningen. Detta förstärker delaktigheten och bidrar till mera spänning och ökat engagemang. Med unik information om deltagarna/organisationen från dig som bokar, så kan quizet även designas med exklusiva frågor & svar. Själva sändningen kommer att innehålla både live och förinspelade inslag. Allting sker online via en länk som deltagarna får klicka sig fram till när det är dags.

Quiz på distans funkar var man än befinner sig. Allt man behöver för att vara med är en internet-uppkoppling. Detta är en perfekt gruppaktivitet och samtidigt trivsam underhållning för t.ex. middag, AW, konferens, kick-off eller liknande. Bjud in kollegorna så kör vi!

Bataljonen är en Göteborgsbaserad teatergrupp som består av åtta scenkonstnärer som skapar show, fest, opera och andra verk för alla som vill vara med.

 • Antal deltagare: 2 – 300
 • Tidsåtgång: ca 45 – 90minuter
 • Var: Quizet kan genomföras var som helst med bra uppkoppling.

PRISER

Pris enbart aktivitet:
250- 350 kr/pers.
moms tillkommer

Behöver du hjälp med fler aktiviteter – läs mera här!
  Jag vill veta mer

  Fields marked with a * are required

  Jag vill veta mer om

  Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.