Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


INFORMATION

Antal deltagare: från 10 pers.
Tidsåtgång: ca 1,5-2,5tim
Var: Stockholm

PRISER

1200kr/pers
Minimidebitering: 10pers

MATLAGNINGSKURSER I STOCKHOLM

Välj mellan uppläggen nedan.

SUSHI
I sushikursen lära ni er att laga en sushirätt. Man får göra sin egen sushi med färska råvaror. Dessutom lär man sig att hantera en kökskniv samt hur man ska planera för att lära sig att arbeta så bra och säkert som möjligt i köket, men även så att det blir så effektivt som möjligt. Man får även bli expert på att rulla samman sushirullar och skära dem i en bra form och storlek. Man får även prova på att göra ett par egna såser till sin sushi.
Den spännande och lärorika kursen avslutar ni sedan på bästa sätt: genom att avnjuta delikatesserna ni precis skapat!

1 RÄTT
Du bestämmer en huvudråvara såsom kött,fisk,kyckling eller vegetariskt. När du har valt din huvudråvara så får du komma till oss eller gå på ett digitalt sätt. Och lära dig steka exempelvis den perfekta entrecoten eller laxfilén. När du även är på plats så får du lära dig att göra bra tillbehör efter just din förfrågan. Exempelvis om du gillar bra stektpotatis med en bra sås. Eller varför inte ett riktigt smakrikt potatismos ifrån grunden. Man får även lära sig göra en bra mixsallad och glaze. När du går en kurs hos oss får du lära dig planera din tid i köket så du blir så effektiv och bra som du bara kan bli. Vi går även igenom hur man ska hantera sina kökspannor och kastruller på rätt sätt, samt hur du använder din kökskniv. Allt för din säkerhet men även för du ska kunna glänsa med att du kan hantera en kniv som en riktig kock.
Den spännande och lärorika kursen avslutar ni sedan på bästa sätt: genom att avnjuta rätten ni precis skapat!

3-RÄTTERS
Ni får komma till vårat toppmoderna kök och laga en trerättersmiddag och lära er grunder så som hur man hanterar knivar rätt, hur du förvarar dem och hur du t.ex. planerar för att arbeta så bra och strukturerat som möjligt och kunna nå de mål ni har med er matlagning. Man delas in i grupper, en grupp lagar förrätten, en grupp gör huvudrätten och en grupp gör desserten. Ett glas mousserande medans man går igenom allting vad som kommer hända under hela eventet ingår.
Den spännande och lärorika kursen avslutar ni sedan på bästa sätt: genom att avnjuta rätterna ni precis har skapat!

GRILL
Har du alltid drömt om att bli en mästare vid grillen? Eller känner du någon som står ute och fryser redan i januari, för att öva upp kunskaperna i god tid innan grillsäsongen? Skippa dessa jobbiga förberedelser, och ta en genväg som kommer att ge dig alla kunskaper du behöver för att kunna glänsa vid grillen. I denna grillkurs lär ni er om olika aspekter av grillning och hur man använder grillen så effektivt som möjligt. Under dagen får ni prova att grilla såväl kött som grönsaker för att lära er den bästa grilltekniken till olika livsmedel. Dessutom lär ni er att tillaga en ack så viktig ingrediens – nämligen den smakrika glazen! Vem har inte drömt om att kunna laga sin egen glaze?
Mot slutet av dagen kommer ni att ha lagat en hel meny, fylld med saftiga, rökigt smakrika ingredienser som ni sedan kan avnjuta tillsammans. Vilken meny som tillagas varieras mellan de olika kurstillfällena. En sak är dock säker – när kursen är avslutad kommer du ha kunskapen som behövs för att ta hem mästartiteln vid grillen året om.
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.