Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Boka en aktivitet med Magnus Samuelsson - Eventkraft AB

MAGNUS SAMUELSSON + ATV-KÖRNING = POWER & SPEED!

Power & Speed är ett tävlingskoncept med fokus kring fartfylld ATV-körning (Quad Bikes) och olika styrkeövningar. Kan låta som något super-macho, men faktum är att det passar tjejer och killar lika bra.

Motorsport är ett av Magnus Samuelssons stora intressen. I kombination med moment från den numera världsberömda styrkesporten ”Strong Man” och diverse andra friluftsbaserade aktiviteter, skapar Magnus och hans team förutsättningar för Dig och Din grupp att både ha kul, tävla och samarbeta. Magnus fungerar som Er färgstarka guide för övningar under till exempel en hel eller halvdag, och han delar gärna med sig av sin gedigna erfarenhet som världens starkaste man. 

Några spännande koncept som vi kan erbjuda är till exempel följande: 

PONTONFLYG FRÅN STOCKHOLM 
Ett äventyr som startar i samma stund som resan börjar. Ni flyger pontonplan från Stockholm och landar några minuter senare på sjön Glimmingen. Där står Power and Speed-gänget med Magnus Samuelsson i spetsen och väntar med Quad maskiner. Efter att Ni fått var sin Can Am DS 250, och lärt Er hur man kör, åker vi iväg på grusvägarna i det vackra landskapet. Under färden kommer vi att stanna för utmaningar som ”crossbanan,” det vill säga Magnus privata bana som i bygden kallas Gärdet. Sedan är det dags för ”Terrängspåret”, mer fyrhjuling, men i en helt annan miljö. Här gäller det att hålla tungan rätt i mun. Andra saker vi kommer att hinna med är hagelskytte och självfallet kan man inte hälsa på hos världens starkaste man utan att vi har en liten kraft mätning, eller som Magnus kallar det Mandomsprovet! Under dagen äter vi gott och låter bygdens kök ta fram det bästa vi har. När dagen börjar lida mot sitt slut åker vi åter till Glimmingen, där väntar Ert chartrade plan för hemresa. 
Max antal deltagare ca 10 st.


TVÅ-DAGARS 
Aktivitet som pågår från lunch till lunch. Vi startar dagen vid Pinnarps Hotell med incheckning och en härlig lunch. Under maten går vi igenom vad som väntar under de närmaste 24 timmarna. Sedan åker vi till bröderna Samuelssons motorbana, där skall vi gasa på för allt vad tummen håller. Banan är utmanande, men på samma gång enkel. Efter ett avbrott för kaffe så ger vi oss på nästa utmaning; Terrängspåret. En helt annan körning än på motorbanan. Här gäller det att hålla tungan rätt i mun. När vi kört av oss ordentligt åker vi ner till hotellet där det väntar en väl förtjänt trerättersmiddag. Vi äter medan vi njuter av utsikten över sjön Föllingen. 

Dag två startar efter en rejäl frukost. Ni är gäster hos en av världens starkaste män så självklart står det kraftsport på agendan. Ni ska utföra vad Magnus kallar mandomsprovet! En enkel ”starkeman-tävling” där vikterna är inställda så en vanlig frisk människa ska klara av det. Detta brukar vara mycket uppskattat och inte lämna någon oberörd. Sista aktivitet är lerduveskytte; en form av skytte som är både enkel och rolig. Därefter väntar lunch och prisutdelning.
Rekommenderat antal deltagare ca 8 – 40 st.

BANKÖRNING MED ATV 
Vill ni på företaget ut och ha roligt en stund tillsammans? Hos oss går det bra att komma ut och bara köra några timmar. Kom när Ni vill – efter jobbet eller mitt på dagen? Ni provkör två varv därefter blir det fyra heat på tid. Efter två heat tar vi en kopp kaffe och en macka. Bankörning är ett roligt sätt att leka i några timmar för både gammal och ung. Det tar ca 3 – 3,5 timmar.
Lämpligt för ca 8 – 30 personer. 

STORSÄLJARE 
Vi börjar dagen kl 10.00 hemma hos Magnus Samuelsson med en kopp kaffe och kaka. Efter detta går vi ut till motorbanan Gärdet där vi lär oss att ha riktigt kul med quad-maskiner. Vi kör på banan tills alla är belåtna för att sedan njuta av en välbehövlig lunch. Efter lunchen testar vi terrängbanan. Lite långsammare bana men med helt andra svårigheter. Sedan kan man inte ha en dag hos världens starkaste man utan ett kraftprov. Det är dags att ge sig på det vi kallar mandomsprovet. En starkeman-tävling för ”vanligt” folk. En mycket uppskattad aktivitet som tar fram färgen i ansiktet på alla deltagare. Detta är en av våra storsäljare!
Rekommenderat antal deltagare ca 8 – 40 st.
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.