Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


DistansQuiz med Bataljonen

Börjar du få slut på ideer kring vad du ska hitta på nu när alla biografer, teatrar och andra ställen håller stängt? Karantän-Quiz är den perfekta aktiviteten i dessa tider av social distansering. Ett livequiz med shownummer, sketcher och mycket skratt. Den perfekta underhållningen för dig själv eller som en del av till exempel en middagsbjudning eller till AW:n med arbetslaget. Det bästa är att du kan göra quizet oavsett var du befinner dig, sålänge du har uppkoppling.

Vi skräddarsyr quizet utifrån dina önskemål och håller det via länk. DistansQuiz kan har tema film, sport, allmänbildning, musik eller en salig blandning av allt. Tävla själv eller slå era kloka huvud ihop.

Bataljonen är en göteborgsbaserad teatergrupp som består av åtta scenkonstnärer som skapar show, fest, opera och andra verk för alla som vill vara med.

 • Antal deltagare: 2 – 100
 • Tidsåtgång: ca 1,5 timme
 • Var: quizet kan genomföras var som helst med bra uppkoppling.

PRISER

Pris enbart aktivitet:
350 kr/pers.
moms tillkommer
  Jag vill veta mer

  Fields marked with a * are required

  Jag vill veta mer om

  Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.