Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


INFORMATION

Antal deltagare: 1-4 pers./helikopter.
Vem som helst kan följa med i helikoptern. Barn som deltar måste dock färdas i målsmans sällskap och vara tillräckligt stora/gamla för att kunna sitta i bilbarnstol alternativt vuxens knä. Extremt höjdrädda personer bör undvika att bokas för denna aktivitet.

Var: Våra helikoptrar utgår från Habo/Jönköping Axamo, flygturen kan mot en extra avgift starta på andra platser om så önskas.

OBS! Vid dimma, underkylt regn, åskmoln & liknande hård väderlek måste flygturen ställas in.

 

PRISER

Rundtursflygning 7 minuter 3.300:-

15 minuter 3.500:-

20 minuter 4.000:-

30 minuter 5.500:-

60 minuter 10.000:-

Moms tillkommer.

 

JETRANGER HELICOPTER RIDE

Letar Du efter en unik födelsedagspresent eller en upplevelse för dom på företaget som redan testat det mesta? Jetranger Helicopter Ride – tar Dig till nya höjder!

Jetranger Helicopter Ride är en aktivitet som ger ett rejält lyft från den grå vardagens plikter. En fantastisk upplevelse som alla kan vara med på – gammal som ung. Det är en oförglömlig känsla bara att vara i luften och njuta av farten, spänningen och utsikten, men det är också en härligt sätt att ta sig till någon specifik plats – kanske till ett ställe som bara går att nå genom just flygning.

Vi kan skräddarsy en flygtur efter Dina önskemål – allt ifrån hur länge du ska flyga till vad du vill se och vart Du vill åka. Våra Jet Ranger’s hanterar upp till fyra passagerare utöver piloten. Det går utmärkt att köra flera turer där man byter av varandra i luften så att en större grupp kan vara med om upplevelsen under t.ex. en timme eller flera. Redan en kortare tur på 5-10 minuter upplevs som omvälvande och det känns för de flesta som en betydligt längre tur än vad klockan visar.

Jetranger Helicopter Ride kan bokas året runt, men rent flygmässigt är det som bäst på vinterhalvåret med övervägande klar sikt och oftast bra vindförhållande.
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.