Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


INFORMATION

Tidsåtgång: 30 minuter
Var: Jönköping. För andra delar av landet, vänligen maila oss en förfrågan.


PRISER

1800kr /pers.

Minimidebitering: 3 personer

Moms tillkommer.

 

FLYBOARD

Flyboard är en extremsport som kom till Sverige 2011 och som inte liknar något annat du har provat tidigare. Sväva på vattnet, flyg som en fågel, dyk som en delfin…. Flyboard är akrobatik, vattenlek, äventyrssport och en adrenalinkick som sitter i länge!
Vad är flyboard? Flyboard liknar ingenting annat. Det påminner inte ens om något annat, utom möjligen science fiction eller någon seriefigur från Marvel Comics. Det är en bräda med 2 st vattenjetmunstycken som du spänner fast under dina fötter. Den låter dig sedan sväva upp till nio meter över vattenytan, dyka upp och ner i vattnet som en delfin och göra volter eller andra tricks. Själva vattenjet-driften kommer från en vattenscooter som sitter ihop med flyboarden via en lång slang. Du styr genom att flytta kroppsvikten och hitta flytet…. Våra instruktörer hjälper dig och det går snabbt att lära sig grunderna.
Välkommen på en flygtur du sent kommer att glömma!
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.