Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Boka terrängkörning & militär event hos Eventkraft

ARMY CAMP – TERRÄNGKÖRNING MED JEEPAR, PAINTBALL, STRIDSBÅTAR MM.

Eventkraft kan erbjuda spännande event med inspiration från armén och det militära. I Ekeby strax söder om Stockholm finns vårt center för dessa aktiviteter. Nedan ser Du några av de olika saker som kan upplevas här:

Terrängkörning med olika tillval
Med fem kamouflagemålade Land Rover 109 Serie III, direkt hemtagna från brittiska arméns surpluslager och ett par specialbyggda Range Rovers, kan vi skräddarsy spännande terrängkörningar åt företag och grupper som söker en kul aktivitet. Vi utgår från ett standardpaket på ca tre timmar som innefattar information (med kaffe och bulle) om terrängkörning, -fordon och säkerhet, körning på teknik- och övningsbanor och en äventyrskörning. Under aktiviteten tävlar lagen/fordonen mot varandra. Ett fint pris utdelas vid en liten ceremoni. Aktiviteten kan utökas med lunch eller middag (t ex vår numera smått berömda vildmarkspytt) i Moskoselkåtan eller blockhuset på berget. Detta kan genomföras som kvalificerad teambuilding eller enbart som en nöjsam upplevelse. Vi har även möjligheter till kombinationer med höghöjdsbana, paintball och simulerade war games.

Upplevelsekonferens på stridsbåt!
”Fältmässig” men fullt konferensutrustad militärbåt som använts som kustjägarnas landstigningsbåt. Nostalgi av högsta klass! Båten är 21 m lång med toppfart på över 20 knop. Den tar åtta personer i funktionell konferensmiljö (max tolv personer). Skeppare med stor kunskap om Stockholms skärgård medföljer under färden. Upplevelsekonferensen kan skräddarsys efter önskemål om tider, lunch, middag, egen grillning på ö, tilläggsaktiviteter, övernattning och så vidare – aktiviteten kan med fördel samordnas med ovanstående aktivitet med terrängbilar.

Terrängkörning med ATV
Terrängkörning med ATV-motorcyklar är ett roligt sätt att både testa på och att utmana sig själv. Kom till oss och kör i några timmar eller låt oss förbereda en längre aktivitet. ATV-körning passar för både gammal och ung och är hur kul som helst!
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.