Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Annorlunda tävling sport aktivitet Bumper ball - boka hos Eventkraft

INFORMATION

Antal deltagare: 10 – 70 pers

Tidsåtgång: ca 1 timma, längre speltid för större sällskap.

Var: Stockholm. För andra delar av landet tillkommer resetillägg (mellan 900kr-9750kr). Vänligen skicka din förfrågan och plats till oss genom formuläret till höger så återkommer vi.

 

PRISER

Pris enbart aktivitet: 390 kr/pers.

Moms tillkommer.

 

PAKETPRISER:
Stockholm – Gute Grill =
Aktivitet + middag = från 819 kr/pers

Göteborg – Hotel Eggers
Aktivitet + middag = från 799 kr/pers

Uppsala – Domtrappkällaren
Aktivitet + middag = 799 kr/pers

Malmö – Scandic Kramer
Aktivitet + middag = från 719 kr/pers

Helsingborg – Elite Hotel Mollberg
Aktivitet + middag = från 729 kr/pers

Moms tillkommer.

BUMPER BALL

Fotboll på ett helt nytt sätt. Gummibollarna ger er skydd och gör er komiskt klumpiga ute på spelplanen. Spela inomhus eller utomhus beroende på säsong. Den kyligare delen av året kan vi ordna inomhushall mot en kostnad på ca. 1000 kr (exkl. moms), beroende på datum. Alternativt kan ni ordna egen inomhushall.

Precis som i vanlig fotboll så gäller det att göra så många mål som möjligt. Saknar ni teknik får ni använda andra metoder, till exempel tacklingar som är tillåtet.

Ni delas upp i två lag om fyra till sex personer. Är ni fler delar vi in er i fler lag och kör kortare matcher eller så får ni ha avbytare. Instruktören fungerar som domare och håller reda på resultatet, men även så att spelet går någorlunda lugnt till.

 

Bra att veta: Använd bekväma kläder. Fotbollsskor utan skruvdobb får användas. Vanliga träningsskor fungerar utmärkt. Åskådare är välkomna att följa aktiviteten. Denna aktivitet är väldigt rolig att se på. Ej lämpligt för gravida eller personer med rygg- och nackproblem. Ta med vattenflaska.

 
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.